Varainhankintaa.

Silmälasien ja näyttöpäätteiden desinfioivat puhdistusaineet ja -liinat varainhankinnan kautta kätevissä pakkauskoissa.

Kotimainen Oulussa käsityönä valmistettava Optikon Oma puhdistaa ja desinfioi vaivattomasti silmälasit ja erilaiset näytöt, kuten puhelimet ja tabletit. Puhdistuksen jälkeen pinnat säilyvät puhtaampana likaa hylkivän pinnan, huurteen- ja sähköisyyden eston ansiosta.

Pakkauskoot ovat kätevät 50, 100, 250 ja 500 millilitraa. Jokaisessa varainhankinnan kautta myytävässä Optikon Oma tuotteessa tulee mukana nukkaamaton kiillotusliina. Liinan avulla puhdistus on helppoa ja kätevää. Myyntipalkkio on kannustava 40 % kaikissa tuotteissa. Katso myytävät tuotteet.

Isommilla pakkauskokovaihtoehdoilla on helppoa puhdistaa kodin pintoja, kuten liedet, rosterit, peilit, televisio, optiikka ja tuulilasin sisäpinta. Pienemmät pakkausvaihtoehdot ovat käteviä ottaa mukaan laukkuun arjen temmellyksessä ja lomalle lähtiessä.

Oletko kiinnostunut varainhankinta -vaihtoehdosta kanssamme? Mikäli vastasit kyllä, jätättehän yhteystietonne sivun lopussa olevalla lomakkeella tai sähköpostilla. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Varainhankinnasta kiinnostuneille lähetämme mielellämme Optikon Oma desinfioivan puhdistustuotteen ja -liinan maksutta kokeiltavaksi.

%

myyntipalkkio kaikissa tuotteissa

Varainhankinta kanssamme

  • Laadukkaat puhdistustuotteet kätevillä pakkausvaihtoehdoilla kilpailukykyiseen hintaan.
  • Puhdistusliinat valmiiksi mukana kaikissa Optikon Oma- tuotteissa.
  • 40 % myyntipalkkio
  • Myyntitiimi tukena koko kampanjan aikana.
  • Tuotteet voidaan toimittaa yhdistyksen, koulun tai seuran omilla logoilla (minimitilausmäärä 300 kpl).

Ota yhteyttä

Suunnittelemme mielellämme juuri teidän näköisenne varainhankintakampanjan. Jos haluatte kuulla lisätietoja varainhankinnasta, niin täytättehän oheisen yhteydenottolomakkeen. Voitte halutessanne myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

15 + 9 =