Tuotteet ja käyttökohteet

Optikon oma

Silmä- ja aurinkolasit

Optikon Oma on pintadesinfioiva ja poistaa rasvat, kalvot ja epäpuhtaudet tehokkaasti jättäen kirkkaan ja heleän pinnan. Lasien puhdistustarve vähenee merkittävästi sähköisyyden eston ansiosta ja linssit saavat pidemmän elinkaaren.

Urheilijat ja herkästi hikoilevat ihmiset saavat huurteenestosta merkittävästi hyötyä. Auttaa vähentämään huurteen muodostumista myös kasvomaskia käytettäessä.

Desinfioivan vaikutuksen aikaansaamiseksi anna vaikuttaa puhdistettavalla pinnalla 1 minuutin.

Suihkuta linssien pinnat ja pyyhi sileällä puhdistusliinalla tai allergiatunnuksella varustetulla nenäliinalla.

Näytöt

Soveltuu seuraaville näyttöpinnoille: televisiot, näytöt ja monitorit, kosketusnäytöt, navigaattorit, tabletit, älypuhelimien näytöt.

Jos olet epävarma, kokeile ensin suihkuttaa liinalle ja pyyhi näyttö. Sähköisyyden eston ansiosta pinta hylkii likaa ja pölyä pysyen pidempään puhtaana.

VINKKI: suihkuta liinaan Optikon Oma puhdistusainetta, niin kaukosäätimien ja näppäimistöjen puhdistaminen on helppoa.

Suihkuta Optikon Omaa näytölle ja pyyhi sileällä puhdistusliinalla tai allergiatunnuksella varustetulla nenäliinalla.

Tuulilasin sisäpinta

Liikennekalvo eli ilmastointilaitteiden kautta tuleva maantiepöly ja pakokaasu tarttuvat helposti tuulilasin sisäpintaan. Optikon Omalla puhdistat lasin tehokkaasti ja parannat liikenneturvallisuutta.

Suihkuta 15 – 20 suihkausta ja pyyhi mikrokuituliinalla. Uskomattoman kirkkaan lopputuloksen saat, kun viimeistelet tuulilasin rypistetyllä sanomalehtipaperilla.

VINKKI: Puhdista ja desinfioi myös muut auton sisäpinnat (mittaristo, navigaattori, näytöt) Optikon Omalla.

Kamerat, kiikarit, visiirit, muu optiikka

Optikon Omalla puhdistat optiikan turvallisesti ja saat optimaalisen puhtauden ja kirkkauden. Motoristit ja kelkkailijat saavat huurteenestosta valtavasti apua visiirien puhdistukseen ja kirkkaana pitämiseen. Optikon Oma toimii erityisen hyvin myös suoja- ja (esim. paintball, ammunta jne.) ja uimalasien pinnoilla huurresuojan ansiosta.

Suihkuta ja pyyhi sileällä puhdistusliinalla.

Puhelimet ja tabletit

Optikon Omalla puhdistat ja desinfioit hellävaraisesti myös puhelimien ja tablettien näytöt. Sähköisyyden eston ansiosta näyttöpinta pysyy pidempään puhtaana. Soveltuu käytettäväksi myös panssarilasin kanssa. Optikon Oma on tuoksuton ja soveltuu myös monille allergiasta kärsiville.

Desinfioivan vaikutuksen aikaansaamiseksi suihkuta ja anna vaikuttaa 1 min. Pyyhi sileällä mikrokuituliinalla.

Suutarin oma

Suutarin Oma- luonnon mehiläisvaha on entisaikojen suutarimestarin reseptin mukaan käsityönä valmistettu korkeatasoinen oululainen hoitobalsami. Kehitetty erityisesti nahan, puun ja valuraudan hoitoon.

  • Soveltuu kaikille nahka- ja keinonahkapinnoille
  • Soveltuu myös kaikenlaisille käsittelemättömille puupinnoille. Imeytyy puunsyihin ja antaa antibakteerisen lopputuloksen. Esimerkiksi saunan lauteet, patiot, leikkuulaudat.
  • Oivallinen hoitobalsami valuraudalle; antaa suojan ruostumista ja härskiintymistä vastaan
  • Ei sisällä lisäaineita tai kemikaaleja
  • Notkeuttaa ja kosteuttaa nahan kuituja ehkäisten halkeamista ja pidentää käyttöikää
  • Antaa optimaalisen kosteussuojan ja jättää mattapinnan